Новини
25 березня 2024

АНОНС! Запрошуємо взяти участь у Відкритому фестивалі з робототехніки Vinnytsia Robo Camp - 2024

З метою залучення учнів до інноваційної науково-технічної творчості, впровадженню STEM-технологій викладання та основ робототехніки в освітній процес, творчої реалізації обдарованих дітей Департамент освіти Вінницької міської ради та Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошують взяти участь у відкритому фестивалі робототехніки "VinnytsiaRoboCamp - 2024", який відбудеться 20-21 квітня 2024 року у Палаці дітей та юанцтва, за адресою: м.Вінниця, вулиця Хмельницьке шосе, 22.

Проведення фестивалю Vinnytsia RoboCamp покликане сприяти розвитку та реалізації творчих задумів обдарованих школярів, впровадженню STEM-технологій викладання та основ робототехніки в закладах освіти, професійній орієнтації молоді щодо вибору професії, пов’язаної із інженерією та програмуванням.

  • Початок реєстрації у холі Палацу о 8.30
  • Відкриття о 9.30
  • Початок змагань та виставки о 10.00

Програма Фестивалю включає:

  • Змагання у молодшій віковій категорії (використання наборів Lego WeDo 2, Spike Essential);
  • Змагання у старшій віковій категорії (використання Lego Mindstorms NXT, EV3);
  • Виставка-конкурс проектів на вільну тему, які представляють моделі будівель, пристроїв та механізмів, елементів розумного будинку, промислової автоматики тощо, призначених для розв’язку важливих соціальних, екологічних, технічних чи архітектурних проблем. Моделі для виставки проектів розробляються учнями з використанням деталей Lego або інших наборів та контролерів, що використовуються у навчальному процесі.

Змагання проводяться згідно з правилами змагань у відповідних номінаціях.

Форма реєстрації учасників змагань

Форма реєстрації учасників виставки

 

У разі, якщо 20 - 21 квітня 2024 року у Вінниці виникнуть форс-мажорні обставини, пов’язані з воєнним станом чи епідеміологічною ситуацією – фестиваль буде перенесений. Про це буде додатково повідомлено учасникам.

У ВМПДЮ організований безпечний простір та створені максимально можливі умови для перебування в укритті під час повітряних тривог в період дії воєнного стану.