Новини
23 квітня 2024

V-ий відкритий фестиваль робототехніки «Vinnytsia RoboCamp – 2024»

Вихідні в Палаці були надзвичайно цікавими!

У суботу та неділю наш заклад гостинно приймав учасників V-го відкритого фестивалю робототехніки «Vinnytsia RoboCamp – 2024». На турнір приїхали змагатись 32 команди - 65 юних робототехніків, які захоплені улюбленою справою, вміють конструювати, програмувати, генерувати ідеї, працювати в дружній команді та вирішувати складні завдання.

Фестивальні дні були насичені. Урочисте відкриття турніру, виставка-конкурс проєктів на вільну тему, змагання в номінаціях «WeDo» та «Робо Сумо» молодшої категорії учасників, старшої – в номінаціях: «Робо Сумо», «RoboRace», «Мехатроніка», екскурсія містом – це незабутні враження, хвилювання учасників та тренерів, нові знайомства і перемоги.

На виставці-конкурсі проєктів цьогоріч були представлені унікальні моделі пристроїв, механізмів, розумних будівель і транспорту, які розроблялись та моделювались учасниками фестивалю. За перемогу у виставці спецприз від журі отримали діти із комунальних закладів: «Вінницька гімназія №24», «Вінницький ліцей №6», «Вінницький ліцей №4», "Сосонський ліцей Вінницького району Вінницької області", «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної», «Добровеличківський ліцей "ІНТЕЛЕКТ" Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області та приватної школи "Інсайт" м. Вінниці.

В загальному заліку змагань молодшої вікової категорії І та ІІІ місце вибороли команди Добровеличківського ліцею "ІНТЕЛЕКТ", ІІ і ІІІ місце – команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва. В старшій віковій категорії І місце між собою розділили дві команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, ІІ та ІІІ місце команди Добровеличківського ліцею "ІНТЕЛЕКТ". Вітаємо переможців!

Фестиваль відбувся завдяки мужнім захисникам та захисницям нашої країни. Під час заходу нами зібрані благодійні кошти, які будуть передані на підтримку ЗСУ.

Щиро дякуємо департаменту освіти Вінницької міської ради, компанії «Вінець» та КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" за підтримку в проведенні фестивалю, незабутні емоції та враження, смачні гостинці та цінні подарунки!

Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!