Новини
26 січня 2024

105 річниця Дня Соборності України

22 січня у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва відбулося святкування 105 річниці Дня соборності України, організатором якого був Народний художній колектив України ансамбль танцю «Радість». Під час заходу батьки і діти збирали благодійні кошти для 124 бригади ЗСУ, в якій захищає Україну випускниця ансамблю Шевчук Вікторія. Під час заходу працював благодійний ярмарок, на якому продавали дитячі роботи вихованців відділу декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва та відділу науки та технічної творчості. Зібрані кошти в сумі 40 645 гривень будуть передані нашим захисникам.

Ось кілька відгуків глядачів про свято:

Дякуєю вам, наші прекрасні педагоги і дорогі діти, за неймовірні емоції! Дякую за сльози радості! Горда тим, що формується справжнє серце і душа України - наше майбуття! Цей виступ - результат титанічної праці і зусиль! Низький уклін і «браво»!!!!

«Радість». Це про колосальний труд, невичерпну любов педагогів та дітей до українського танцю, готовність вивчати нове та відточувати майстерність до сороксьомого поту, підтримку та вдячність батьків!

БРАВО Viktor Boiko

Дякуємо за сльози радості в наших очах