Новини
5 березня 2024

Інформаційний марафон «Дбаємо про фізичне здоров'я та психологічний імунітет»

З 26.02 по 01.03 творчі колективи відділу художньо-естетичного виховання КЗ «ВМПДЮ» взяли участь у інформаційному марафоні «Дбаємо про фізичне здоров'я та психологічний імунітет».

В рамках марафону були проведені такі заходи:

В ансамблі естрадного танцю «Екстрим» (кер. Григор’єва Я.В.) склали «Абетку здорового харчування» . Під час заходу проговорили правила здорового харчування, провели вікторину «Їжа – джерело здоров’я», провели інтерактивну гру «Корисно – не корисно».

В творчому об’єднанні «Ансамбль барабанщиць» (кер. Мазур М.М.) обговорили про 10 заповідей здоров’я.

В ансамблі спортивного естрадного танцю «ЕОС» (кер. Макарчук І.І.) провели спортивний турнір «Ми сміливі, сильні, дужі і до спорту не байдужі!»

В ансамблі народного танцю «Радість» (педагоги ансамблю) в у всіх групах колективу провели диспут на тему «Увага- наркоманія!»

У творчих колективах відділу: вокальному ансамблі «Джерельце» ( кер. Лисак М.В.), в ансамблі естрадного танцю «Екстрим» (кер. Григор’єва Я.В.),

в ансамблі спортивного естрадного танцю «ЕОС» (кер. Макарчук І.І.),

у вокальному ансамблі «Сузір’я» ( кер. Польгун І.Д., концертмейстер Сорока В.А.), в творчому об’єднанні «Ансамбль барабанщиць» (кер. Мазур М.М.) психолог Палацу провела з дітьми цікаві та практичні тренінги на тему «Стрес - допоможи собі сам».